Sälekaihtimet

Nauti yksityisyydestä

Kaihtimien avulla pystyt kätevästi hallitsemaan valon määrää, näkyvyyttä ja lämpötilaa asunnossasi. Huone viilenee ja pimenee mukavasti kaihtimien avulla. Talvi-iltoina voit olla varma, ettei illanviettoasi tarkastella ulkopuolelta.

Jos päätät ostaa kaihtimesi meiltä, saat kahden vuoden takuun lisäksi täyden tyytyväisyystakuun asennustyöllemme. Kannattaa ehdottomasti kutsua meidät mittauskäynnille: valitaan sinulle sopivat kaihtimet niin värin kuin materiaalinkin puolesta. Mittausten jälkeen osaamme kertoa sinulle tarkan hinnan. Palveluumme kuuluu maksuton mittauskäynti. 

Pyydä mittauskäynti ja hinta-arvio

Sälekahtimet

Sälekaihtimet ovat hyödyllinen, käytännöllinen ja oikeilla materiaaleilla valittuna oiva sisustuselementti, joka saadaan verhovalinnoilla sopimaan kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Sälekaihtimet valmistetaan juuri sinun ikkunoihisi sopivaksi, ja asiantuntijamme tekee mittaukset mielellään puolestasi.

Sälekaihtimia on saatavilla useilla erilevyisillä säleillä. Yleisin on 25mm valkoinen säle. Jos haluaisit rohkeamman ratkaisun, niin kaihtimesi voidaan valmistaa esimerkiksi reikäkuviolla. Asiantuntijamme kertoo mielellään lisää mittauskäynnin aikana. Voit tutustua värivalikoimaan tästä.

Sälekaihtimien perinteisen ohjausmekanismin vaihtoehto on kehittämämme Pointti-Säädin, jonka avulla narut ja säätömekanismit saadaan siististi piiloon ikkunapuitteiden väliin. Voit lukea säätimestä lisää täältä.

Kokenut asennustiimimme työskentelee nopeasti ja ammattitaidolla. Myönnämme asennuksillemme täyden tyytyväisyystakuun.

Pyydä tarjous

Puusälekaihtimet

Jos etsit puun kauneutta korostavaan sisustukseesi pistettä iin päälle, puusälekaihtimet ovat oiva valinta. Lämmin puun väri ja sävy vahvistavat kotisi rustiikkista tunnelmaa, tai tuovat vastakkainasettelua.

Voit valita eri leveysvaihtoehdoista itsellesi sopivimman. Asiantuntijamme opastaa ja neuvoo sinua mielellään valinnassa.

Pyydä tarjous

Miksi valita Tiimixi?

  • Käymme maksutta paikan päällä mittaamassa ja valitsemassa kanssasi sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.
  • Hoidamme asennuksen teknisen puolen kerralla oikein ja varmasti määräysten mukaan.
  • Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun.
  • Erittelemme laskussa asennuskustannukset, jolloin voit säästää asennustyön hinnan verotuksessasi.
  • Kaikki työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on työmotivaatio kohdallaan hymyä unohtamatta.
  • Toimimme saumattomassa yhteistyössä isännöitsijöiden ja muiden ikkunaurakoitsijoiden kanssa. Näin varmistut, että isomman remontin yhteydessä asennuksista ei koidu viivästyksiä.
  • Olemme varmoja laadustamme, ja kaikilla tuotteillamme on laatutakuu.

Kuvia valmistuneista kohteista

Kaihtimet

Joko aloitetaan? Kerro meille tarpeistasi!