Rullaverhot

Säästä jäähdytyskustannuksissa ja paranna asumismukavuutta

Kuumina ja valoisina kesäyöinä rullaverhot tarjoavat verrattoman pimennyksen ja viileyden makuuhuoneeseesi. Valoa täysin läpäisemättömät pimennysrullaverhot tekevät huoneesta lähes täysin pimeän.

Kutsu meidät maksuttomalle mittaus- ja suunnittelukäynnille. Asiantuntijamme auttaa sinua mielellään materiaalien valinnassa ja pystyy kertomaan sinulle tarkan hinnan mittausten perusteella. Mittauskäynti on maksuton.

Pyydä mittauskäynti ja hinta-arvio

Pimennysrullaverhot

Jos haluat estää valon pääsyn huoneeseen tehokkaammin, kuin mihin sälekaihtimet pystyvät, kannattaa harkita pimennysrullaverhoja. Modernit rullaverhot ovat myös yllättävän elegantteja: voit valita sopivan kuvion ja valon läpäisymäärän laajasta valikoimastamme.

Pimennysverhojen kangas on täysin valoa läpäisemätön, jolloin voit saavuttaa pimeyden ja huomattavasti alhaisemman lämpötilan makuuhuoneessasi myös keskikesällä.

Rullaverhot asennetaan ikkunasi yläpuolelle ketjukäyttöisenä, josta voit halutessasi vetää ne alas juuri haluamallesi korkeudelle.

Asiantuntijamme opastavat sinua mielellään kankaan ja muiden yksityiskohtien valinnassa.

Pyydä tarjous

Screen-kaihtimet

Jos haluat säilyttää näkyvyyden ulos ja silti viilentää huonetta, screen-kaihtimet ovat sinua varten. Screen-kaihtimen kangasmateriaali päästää osan valosta läpi. Näet ulos ikkunasta myös verhon ollessa alhaalla ilman, että suora auringonvalo häikäisee silmiäsi.

Pyydä tarjous

Miksi valita Tiimixi?

  • Käymme maksutta paikan päällä mittaamassa ja valitsemassa kanssasi sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.
  • Hoidamme asennuksen teknisen puolen kerralla oikein ja varmasti määräysten mukaan.
  • Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun.
  • Erittelemme laskussa asennuskustannukset, jolloin voit säästää asennustyön hinnan verotuksessasi.
  • Kaikki työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on työmotivaatio kohdallaan hymyä unohtamatta.
  • Toimimme saumattomassa yhteistyössä isännöitsijöiden ja muiden ikkunaurakoitsijoiden kanssa. Näin varmistut, että isomman remontin yhteydessä asennuksista ei koidu viivästyksiä.
  • Olemme varmoja laadustamme, ja kaikilla tuotteillamme on laatutakuu.

Kuvia valmistuneista kohteista

Rullaverhot

Joko aloitetaan? Kerro meille tarpeistasi!