Markiisit

Suojaa auringonpaisteelta sinulle ja asunnollesi

Jokakesäistä pakkosaunontaa ja tylsä, persoonaton julkisivu kotonasi. Kuulostaako tutulta? Markiisien avulla ratkaiset molemmat ongelmat samalla kertaa. Markiisit tarjoavat viileää varjostusta kesäisin, eikä pikku kesäkuurokaan häiritse grillaustasi.

Markiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä, ja valtavasta kangasvalikoimastamme löytyy varmasti jokaiseen kotiin sopivaa tyyliä. Myönnämme markiiseillemme kolmen vuoden takuun, mutta tavallisesti markiisit kestävät 10-15 vuotta. Näin pitkäikäinen ostos kannattaa aina hankkia ammattilaisen kanssa yhdessä. Voit kutsua meidät maksuttomalle konsultointikäynnille, jossa asiantuntijamme auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia valintoja kankaan, markiisityypin ja lisävarusteiden suhteen.

Pyydä ilmainen konsultointi ja tarjous

Terassimarkiisit

Markiisit suojaavat sinut, perheesi ja omaisuutesi auringonvalolta. Ikkunoiden lisäksi terassien suojaaminen onnistuu kätevästi. Mallistostamme löytyy takuulla juuri sinun kotisi ilmeeseen ja tarpeisiin sopiva vaihtoehto: Jos markiiseja ei saada asennettua räystääsi alle suojaan, voit esimerkiksi ottaa markiisit katosprofiililla, jonka alla markiisit ovat suojassa talven ajan.

Pyydä tarjous

Sähkömarkiisit

Vaikka markiisikankaat ovatkin pitkäikäiset, koneisto ja ripustukset kestävät vielä kankaitakin pidempään. Tästä syystä sinun kannattaa valita koneisto huolella, jotta sitä on mukava käyttää pitkälle tulevaisuuteen.

Sähkökoneiston ohjaaminen on vaivatona: Kaukosäätimellä saat markiisit säädettyä aina juuri oikein napin painalluksella.

Koneistoon voidaan tapauskohtaisesti liittää älykäs automatiikka, joka tietää auringon aseman ja huomaa itsestään vaarallisen myrskytuulen, ja säätää markiiseja automaattisesti tietojen perusteella.

Pyydä tarjous

Miksi valita Tiimixi?

  • Käymme maksutta paikan päällä mittaamassa ja valitsemassa kanssasi sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.
  • Hoidamme asennuksen teknisen puolen kerralla oikein ja varmasti määräysten mukaan.
  • Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun.
  • Erittelemme laskussa asennuskustannukset, jolloin voit säästää asennustyön hinnan verotuksessasi.
  • Kaikki työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on työmotivaatio kohdallaan hymyä unohtamatta.
  • Toimimme saumattomassa yhteistyössä isännöitsijöiden ja muiden ikkunaurakoitsijoiden kanssa. Näin varmistut, että isomman remontin yhteydessä asennuksista ei koidu viivästyksiä.
  • Olemme varmoja laadustamme, ja kaikilla tuotteillamme on laatutakuu.

Kuvia valmistuneista kohteista

Markiisit

Joko aloitetaan? Kerro meille tarpeistasi!